Neda Baćić: Vpogled v prejšnja življenja

Datum dogodka: 24. 2. 2018

Čas dogodka: 10.00 - 15.00

Lokacija dogodka: prostori IPAL, Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana

Neda Baćić: Vpogled v prejšnja življenja
praktična delavnica, 10:00 – 15:00

“Človekovo nezavedno vsebuje veliko spominov, ki še vedno gradijo in kreirajo današnje izkušnje. Spomini iz preteklih življenj so baza, ki oblikuje trenutno inkarnacijo – vstop v te spomine nam pomaga osvoboditi nezavedne občutke tudi strahu in odporov, s tem pa se dvigne raven zavedanja, zlasti zavedanje lastne nesmrtnosti in razumevanja, kdo v resnici smo. Na delavnici si bomo preko astrološke karte ogledali simboliko prejšnjih življenj, hkrati pa bomo na varen in preprost način vstopili v spomine, ki so nam na voljo v tem trenutku. Sprostili se bomo preko meditacijskih tehnik in pripravili svoj um na jasen in varen ter sproščen vpogled v nekaj, kar je del uma in česar se ni treba bati. Bistvo je, da sebe vidimo in prepoznamo kot bitje, ki presega telo, um in ego-jaz, ki ga živimo v tem življenju,s tem pa se osvobodi tudi veliko življenjske energije, strahov in omejitev.”

O voditeljici delavnice:
Neda Baćić je univerzitetna diplomirana filozofinja in francistka in se že 20 let ukvarja s terapijo in notranjo rastjo. Živela in delala je v Osho meditacijskem rezortu v Pooni, Indiji, kjer se je udeleževala vrste delavnic in terapij (Body work, Ayurvedic Yoga massage, Woman Healing, Family Constellation, itd), od samega začetka pa se je ukvarjala s psihološko astrologijo še na tedanjem Astrološkem inštitutu Matjaža Regovca, ki se je kasneje preoblikoval v inštitut Ipal, kjer je tudi pridobila certifikat iz psihološke astrologije. V Osho centru v Miastu, Italija, je pridobila naziva Osho Prana Healing terapevtka in Memory Access terapevtka, trenutno pa pridobiva znanja za delo s transom pri dr. Charles Newmanu v okviru Osho kroga v Grčiji. Že nekaj let vodi redne meditacijske skupine, kjer uporablja psihoterapevtske tehnike, energijske tehnike in različne meditacijske metode, ravno tako že nekaj let vodi terapevtsko skupino tarota ter redno dela tudi z individualnimi klienti. Redno je objavljala članke v reviji Karma, kjer je predstavljala psihološko astrologijo in promovirala Institut IPAL.

Kotizacija za delavnico: 46,00 €
Obvezne so prijave, zbiramo jih v tajništvu Instituta IPAL:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

V sporočilu navedite svoje podatke (ime in priimek ter naslov), po elektronski pošti vam pošljemo predračun. Za izdelavo astrološke karte bomo potrebovali vaše natančne podatke (točno uro, datum in kraj rojstva).