ČLANI

Baćić Neda

Univ. diplomirana filozofinja, ki se že vrsto let ukvarja s terapevtsko dejavnostjo. Poleg psihološke astrologije z instituta IPAL pri delu uporablja tudi druga orodja, ki jih je pridobila skozi 20 letne
izkušnje skozi delo na sebi, bivanje v Osho centrih, udeleževanju delavnic in terapevtskih treningov, kot so Osho pranično zdravljenje, delo s hipnozo, vpogled v prejšnja življenja, delo s sanjami, razne meditacijske tehnike, tarot, in drugo. Redno vodi terapevtske skupine ter tudi individualna terapevtska srečanja, ki zajemajo delo s tarotom, simboliko psihološke astrologije in meditativno terapijo, ki vsakemu posamezniku pomaga do bolj jasnega uvida v svojo lastno zgodbo in dinamiko.

Cvelbar Mateja

Diplomirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani. 2010 se vpisala na študij psihološke astrologije na IPAL. Za diplomo pripravlja psihološko analizo astroloških kart članov več generacij iste družine. Že od začetka študija dela interpretacije rojstnih kart klientov in njihovih družinskih članov. Od 2015 se ukvarja tudi s tarotom.

Erbežnik Meta, dipl. psih. astrol.

Rojena je bila osmi dan leta 1955 na Venusbergu v Bonnu. Otroštvo je preživela v Beogradu, v pisani družbi otrok različnih narodnosti. Ko je bil čas za začetek šolanja, sta se njena starša odločila za vrnitev v Slovenijo. Tu je Meta odkrila dva načina doživljanja svobode, ki jo spremljata še danes, gibanje v naravi in branje dobrih knjig.

Že v mladosti je čutila neskladje med svojimi predstavami o življenju in realnostjo. Notranji nemir jo je gnal vedno dalje in zahteval visok davek, dva nedokončana študija in dve ločitvi. V zrelih letih se je odločila za študij na IPALu. Med študijem je zbolela za rakom in se končno soočila s svojim nemirom. Rak se je zazdravil, Meta pa je na IPALu diplomirala z naslovom Dimenzija premagovanja strahu v ženski individuaciji.

Njene tri hčerke so njen družinski nakit. Je upokojena knjigarka, ki ima vedno nekaj knjig v branju. Za njeno fizično kondicijo skrbijo njeni športni geni, njen pes in 71 stopnic do doma. Na IPALu vodi uvodno skupino Psihološke astrologije in psihoanalize in deluje kot Psihološka astrologinja-svetovalka.

Jesenovec Marjan, dipl. psih. astrol.

Je diplomiran psihološki astrolog. Študij na Institutu za psihološko astrologijo in psihoanalizo v Ljubljani IPAL je dokončal leta 2010 z diplomo z naslovom Tipologija in njena uporaba v praksiNa Institutu je deloval kot tutor. Sicer je univerzitetni diplomirani inženir računalništva in informatike, kar mu je tudi glavna poklicna dejavnost.

marjan.jesenovec@gmail.com

Kapus Franci

Rojen je leta 1967 na Jesenicah. Po poklicu je inženir telekomunikacij, kar pa ga nikoli ni povsem izpolnjevalo, zato se je po prebujenju sredi svojih dvajsetih let podal na pot duhovnega raziskovanja samega sebe in svoje okolice. Odkrivanje duhovnih resnic mu je marsikdaj pomagalo prebroditi deroče reke raznih življenjskih situacij, predvsem pa si je s tem početjem dostikrat lahko pojasnil in si oprostil marsikatero lastno zmoto in zablodo v življenju. Prepričan je, da je to njegova prava poklicanost v tem življenju. Ukvarja se z numerologijo, astrologijo (predvsem psihološko), s tarotom, z razlago sanj, z reiki energijami, s kristali, skupaj z ženo pa obdelujeta njivo na vrtu po biodinamični metodi, ter izdelujeta orgonite in druge naprave s področja radionike. Vse skupaj pa poizkuša povezovati in usmerjati v svoj način življenja.

Kravanja Samo

Pred dobrimi sedmimi leti je spoznal psihološko astrologijo, ki mu je postala življenjska vodnica. Vpisal se je na Institut za psihološko astrologijo in psihoanalizo v Ljubljani in leta 2015 prejel certifikat o opravljenem študijskem programu. V tem času je bil štiri leta predsednik Kluba psiholoških astrologov, ki deluje v sklopu instituta IPAL, z namenom promoviranja psihološke astrologije in psihoanalize ter kvalitetnega druženja ljudi.

Leban Trojar Zoran

Malnar Alenka

Pene Traven Sergeja

Dokončala je študij ekonomije. V iskanju globljega pomena življenja se je leta 1989 začela ukvarjati z jogo in se leta 1993 vpisala na študij psihološke astrologije na Astrološkem Institutu AIMR v Ljubljani, kjer je kot študentka prve generacije aktivno sodelovala pri njegovi ustanovitvi ter postavitvi knjižnice Instituta. Študij je uspešno dokončala s certifikatom. Vrsto let vodi vadbe joge za ženske in ima astrološko svetovalno prakso . Na Institutu IPAL v Ljubljani vodi Klub IPAL in astrološke delavnice. Znanje je poglobila s študijem transakcijske psihoterapije in s seminarji realitetne psihoterapije pri dr. W. Glasserju ter s študijem na Duhovni univerzi, zdraviteljsko smer »Eliksir« pri Primožu Škobrnetu. Zanima jo proces regeneracije in samozdraviteljske sposobnosti ženske, z vidika energijske medicine in TKM tradicionalne kitajske medicine.

Primc Nataša

Je psihološka astrologinja s certifikatom. V iskanju smisla bivanja se je leta 2008 vključila v študij psihološke astrologije na Institutu IPAL in ga s pridobljenim certifikatom tudi uspešno zaključila v letu 2013. 

Svoja pridobljena znanja nadgrajuje z aktivnim delom na sebi, že 5. leto je vključena v sanjsko skupino, ki jo vodi dr. Matjaž Regovec. V ustanavljanju je njena lastna sanjska skupina. S svojim znanjem in pridobljenimi življenjskimi izkušnjami deluje kot terapevtka in klientom s svetovanjem pomaga do njihove osebnostne rasti in lastne preobrazbe. Aktivno je vključena tudi v supervizijo pod vodstvom dr. Matjaža Regovca. Je ustanoviteljica in predsednica društva profesionalnih psiholoških astrologov DPPAS.

Radesky Nadine

Nadine Radesky, cert. psih. astrol. Instituta IPAL, poleg tega pa tudi predana raziskovalka sanj, duhovnosti in alkimističnih znanj. Svojo duhovno pot je začela leta 1993, ko se je srečala s svojim duhovnim učiteljem. Sledila so dolgoletna učenja krije joge, različne stopnje iniciacij v klasične tantrične sadhane. Tako je stopala skozi močne duhovne izkušnje vzhodnih in zahodnih modrosti in filozofij. Ves čas je raziskovala kakšno funkcijo ima človek v svoji pravi naravi. Med drugim je dokončala tudi študij za Life coaching in clearing pri Agenciji Diada in je licencirana Gaia zdravilka v planetarnem zdravilnem sistemu Eternal Light. V zadnjih letih predava in vodi različne delavnice za osebni razvoj. Že sedmo leto opravlja lastno prakso iz psihološke astrologije in analize sanj. Rada preživlja prosti čas v naravi, se ukvarja z jogo, ponoči opazuje zvezde ter raziskuje neznano in nezavedno.

 

Zimšek Majda

Je psihološka astrologinja s certifikatom. Pripravlja se na diplomo na Institutu za psihološko astrologijo IPAL. Svoja predhodna znanja, povezana s človekom in njegovo duhovno rastjo, je nabirala najprej na Duhovni univerzi, kasneje pa tudi na različnih tečajih, učenju masažnih tehnik in alternativnih energijskih zdravljenjih. S svojim znanjem psihološke astrologije in duhovne rasti posameznika, je dejavna na področjih, ki jih zastopa društvo DPPAS.